• Humlebæk skole
  • humlebaekskole@fredensborg.dk
    Mette Herdel den 23-03-2015
    Kære alle!
    I forbindelse med 6. årgangs deltagelse i First Lego League vandt eleverne i Team Unicorn 2. præmien i forskningskonkurrencen i den skandinaviske finale sidste år. Det har ført til, at Team Unicorn er blevet inviteret til en stor konkurrence i Johannesburg i Sydafrika til maj.
    I kan se billeder fra den danske konkurrence andetsteds på skoleporten.

Finansieringen af vores deltagelse er imidlertid en stor udfordring, og vi vil blive utrolig taknemmelige for ethvert bidrag fra jer, hvis I skulle have mulighed for at støtte projektet.
    I kan støtte Team Unicorn via
    Bankovf.:
    Reg.nr. 9056 kontonr, 4565490236
    Mobile pay:
    26 16 35 54
    - skulle projektet ikke blive til noget, vil jeres bidrag gå til Humlebæk Skoles forældreforening, der også støttede vores deltagelse i den skandinaviske finale, og som så vil have mulighed for at støtte lignende projekter i fremtiden.
Ingen aktuelle nyheder

Ingen aktuelle nyheder